Conceptul Liber-angajat

Liber-angajat este un concept educativ, orientat spre evolutie personala, avand scopul de a te ajuta sa-ti dezvolti abilitatile naturale si sa-ti depasesti slabiciunile si blocajele mentale, care te indeparteaza de succesul profesional.

Intr-o lume in care facultatile nu mai au valoare, iar locurile de munca sunt tot mai putine, avem nevoie de lectii care sa ne ajute sa privim oportunitatile cu alti ochi. Trebuie sa gasim in noi insine acele pasiuni, valori si talente care pot aduce un plus de valoare in piata.

Pe masura ce dobandesti un nivel avansat de cunoastere… timp in care te focalizezi pe aplicarea principiilor invatate, vei avea mai mult control asupra vietii tale profesionale. Te vei diferentia cu usurinta de marea masa si iti vei creste infinit sansele de a-ti asigura un stil de viata decent, spre deosebire de omul de rand.

Atunci cand alegi sa te plafonezi la un job si ajungi sa te gandesti doar la ora de plecare si la ziua de salariu, esti un simplu angajat care poate spera cu greu la un viitor sigur pentru el si familia lui.

Dar in momentul in care decizi sa preiei controlul viitorului tau, initiezi un proces de dezvoltare a abilitatilor tale care iti va schimba viata. Odata intrat in proces devii liber-angajat. O persoana in continua dezvoltare, care isi investeste o parte din timpul liber in educatie si actiune constructiva. Vei elimina monotonia si plictiseala unei vieti fara destinatie si spre deosebire de cei care au doar un job… tu vei crea. Vei realiza ceva important in viata ta.

Doar atunci cand iti descoperi o pasiune, iti propui niste obiective in jurul ei si incepi o calatorie pentru a le indeplini, vei simti ca te indrepti spre implinire profesionala si sufleteasca.

Pe aceasta cale vei invata noile reguli ale sigurantei financiare, care iti vor asigura stilul de viata pe care ti-l doresti. Si totodata vei evita drumul mediocritatii care iti mananca ani din viata si te indeparteaza de implinirea obiectivelor esentiale.

Daca te simti pregatit pentru urmatorul nivel si esti hotarat sa schimbi ceva in viata ta, te invit sa te inscrii in comunitate si sa downloadezi GRATUIT, ebook-ul:

“Gaseste-ti Calea spre Un Trai Decent”

Acesta este cadoul meu pentru tine, care sper sa te inspire si sa-ti ofere un plus de incredere pentru a schimba ceva in viata ta.

Succes in tot ce intreprinzi!

Silviu Dumitriu

 

Dacă eşti în căutarea unui job, ţi-am pregătit BONUS-ul “Cum să te vinzi la interviu”.

Înscrie-te în comunitate şi primeşte pe email PDF-ul care te va învăţa:Te vei putea dezabona oricând. Nu vei primi SPAM din partea mea.

×

 

Abonează-te la newsletter şi DESCARCĂ GRATUIT ebook-ul “Găseşte-ţi Calea spre Un Trai Decent”

ebook-ul te va învăţa pas cu pasebook_popupTe vei putea dezabona oricând. Nu vei primi SPAM din partea mea.

×