Despre Silviu Dumitriu

Silviu Dumitriu Liber-angajat

Probabil ca asta este prima curiozitate care se naste in mintea unui nou cititor:

Cine este Silviu Dumitriu?

Am inceput de la zero, fiind o persoana extrem de timida si limitata, fara sa am relatii sau “favorizari” prin familie. Educatia primita in 15 ani de studiu nu a facut decat sa ma traga in jos de-a lungul timpului. Pana in momentul in care am decis sa am mintea deschisa la orice informatie noua si sa accept schimbarile in viata mea. Chiar daca asta insemna incalcarea vechilor convingeri.

Uitandu-ma in jurul meu, am ajuns la concluzia ca nu-mi doresc sa ajung ca persoanele care imi dadeau sfaturi. Si fiind foarte motivat de o dorinta profunda de a fi un om mai bun, am inceput sa invat si sa evoluez cu fiecare an.

Desi am fost criticat adesea de familie si de apropiati, dupa 4 ani in care am investit in mine si in dezvoltarea mea, am reusit sa obtin niste rezultate notabile prin munca si perseverenta.

Initial habar n-aveam cum merg lucrurile si actionam dupa intuitie. Dar intr-un final am accesat educatia prin dezvoltare personala si m-am avantat in medii dinamice. Am reusit sa depasesc timiditatea, mi-am creat relatiile la care visam de ani de zile si am obtinut jobul pe care mi-l doream. Mi-am crescut nivelul de trai, si am invatat sa ridic stacheta si sa-mi propun sa ating obiective tot mai importante.

Acum, dupa 4 ani de evolutie, realizez ca inca exista foarte multi oameni care in loc sa-si traiasca viata intr-un mod autentic si sa-si urmeze pasiunile, se limiteaza. Sufera de pe urma educatiei limitate pe care ne-a oferit-o sistemul de invatamant.

Am intalnit tot felul de oameni cu suflet si familii cu copii, care desi munceau de 20-30 de ani se limitasera intr-o mediocritate accentuata. Asta ii indeparta de un trai decent si ii determina sa munceasca din greu pentru a-si asigura portia zilnica de mancare. Mi-am dat seama ca educatia pe care am accesat-o m-a ferit de aceste situatii. Mi-a deschis o lume de oportunitati pe care ei nu o pot accesa.

Am decis sa creez ceva care sa aduca valoare in vietile oamenilor simpli, care nu au primit educatia corespunzatoare zilelor noastre.

Silviu Dumitriu

Sper ca materialele pe care ti le ofer sa-ti fie utile si sa te ajute sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, indiferent de punctul in care te afli acum.

Motivele din spatele problemelor tale, de obicei sunt total diferite fata de cele logice sau evidente pe care le vezi cu ochiul liber.

Adu-ti aminte ca sunt aici ca sa te ajut sa-ti infrunti obstacolele si sa gasim impreuna solutii pentru dificultatile pe care le intampini – silviu@liber-angajat.ro.

Pe curand,

Silviu

P.S. Afla mai multe despre mine din articolul: Te deranjeaza daca nu sunt profi? Uite cine este de fapt Silviu Dumitriu in 2014.

 

Dacă eşti în căutarea unui job, ţi-am pregătit BONUS-ul “Cum să te vinzi la interviu”.

Înscrie-te în comunitate şi primeşte pe email PDF-ul care te va învăţa:Te vei putea dezabona oricând. Nu vei primi SPAM din partea mea.

×

 

Abonează-te la newsletter şi DESCARCĂ GRATUIT ebook-ul “Găseşte-ţi Calea spre Un Trai Decent”

ebook-ul te va învăţa pas cu pasebook_popupTe vei putea dezabona oricând. Nu vei primi SPAM din partea mea.

×